Få inspiration til din næste ønskeliste

Hører du til en af dem, der aldrig kan finde på nogen ønsker til din fødselsdag eller til jul?

Det er et problem, som mange har. At når de først skal sidde og finde på nogle ønsker, så kan de ikke komme i tanke om noget, som de ønsker sig.

Her får du lidt inspiration til nogle ønsker, som du måske kan bruge på din kommende ønskeliste.

Gå hvert rum igennem for ønsker

Hvis man er helt tom for ideer til ens ønskeliste, så kan man prøve at tænke på husets forskellige rum og tænke om, der er noget, som man ønsker sig til det pågældende rum.

Som fx køkkenet. Er der nogen gryder eller pander, som du ønsker dig? Mangler du nogle nye viskestykker? Mangler du noget nyt bagegrej? Sådan gør du så med husets andre rum.

Kig på dine yndlingsbutikkers hjemmeside

Du kan også kigge på din yndlingstøjbutiks hjemmeside og se, om du falder over noget tøj, nogle sko eller måske nogle spil, som du ønsker dig.

Det samme kan du gøre med en skønhedsbutik eller en isenkræmmers hjemmeside.

Det kan også være en elektronikbutik, hvis du går meget op i elektronik og gadgets.

Det gør, at du nogle gange pludselig kan komme i tanke om ting, som du ønsker dig.

En sikker vinder

Du kan også altid ønske dig penge. Så kan du vælge at spare op til noget, som du ønsker sig, som måske er lidt dyrere. Men hvis du altid ønsker dig penge, så kan det være lidt kedeligt for giveren at give. Som modtager vil man ofte gerne overraske personen med en gave. Men hvis du ikke kan komme i tanke om noget overhovedet, som man ønsker sig, så kan du altid skrive penge på din ønskeliste.

Gavekort er også en sikker vinder. Hvem kan ikke bruge et gavekort til en tøjbutik eller til en skønhedsbutik? De fleste, uanset om man er mand eller dame, kan bruge en ny deodorant eller en ny parfume.

Du kan også ønske sig et gavekort til en restaurant eller en biografboks, så du kan tage en ven med i biografen.

Ønsk dig en personlig gave

Som giver kan man godt lide at give en personlig gave. En gave som personen vil have i mange år. En gave der betyder noget for modtageren. Du kan også ønske dig en personlig gave såsom et stort billede af alle dine børn eller af alle dine dyr.

Man kan få lavet puslespil, som er med et personligt billede. Sådan et kan man fx ønske sig, hvor det er blevet sat sammen og sat i en ramme. Det er en anderledes og sjov måde at have et billede fremme på.

Du kan også ønske dig et personligt smykke med indgravering i. Der kan fx stå dine børns navn eller en årsdag for en eller anden personlig dag.

En personlig gave er en, der kan følge en i mange år, og som man altid vil huske tilbage på.

Disclaimer