Engangsknald eksisterer stadig

Der har ikke været mange engangsknald her over Coronaperioden. Rigtig mange har nemlig været spærret inde mellem deres egne fire vægge – og det giver jo ikke mange muligheder for at komme ud og møde en partner.

Alt begynder dog nu så småt at åbne op igen, så nu er det tid til at skulle ud og møde en masse gamle bekendte såvel som nye mennesker.

Engangsknald er helt normalt

Engangsknald er en normal ting i dagens samfund. Før i tiden var det en aktivitet, der var set meget ned på, men det er dog ikke tilfældet mere, hvor man fokuserer meget på individet, og derfor vil man egentlig bare gerne noget sex og så ellers bare tilbage til sin dagligdag igen.

I vores moderne samfund, hvor der ofte er – endda meget – fart over feltet vælger mange at leve alene og fokusere på sig selv. Måske ikke hele livet, men så i hvert fald i en årrække, hvor man måske har nogle mål, som man gerne vil nå/indfri.

Men de fleste mennesker har ind i mellem behov for nærvær, samvær og sex. Og det er så her, at et engangsknald indimellem kan komme ind i billedet.

Engangsknald, når man ikke vil have forpligtelser

Hvis man ikke er følelsesmæssigt involveret nok til at have et forhold, så er et engangsknald perfekt. Engangsknald foregår for de fleste nok mest af alt, når man er i byen. Her ser man en lækker pige eller dreng, som man falder i snak med. Drinksene bliver bundet, og man begynder at finde hinanden mere interessante. Aftenen falder hen, og man bliver enige om, at man følges hjem til en af jeres lejligheder. Her begynder det at blive hedt, og om morgenen efter forlader man lejligheden, som om at det aldrig var sket.

Alternativet til at finde sit engangsknald på en bytur kan være at benytte sig at nogle af de mange sexdating sider, som over de senere år er skudt frem på nettet. Her finder flere og flere nemlig frem til forhold uden efterfølgende forpligtelser. Ved at benytte sig af denne måde at finde hinanden på, er man stort set sikker på, at dem man kommer i kontakt med leder efter dem samme, som man selv gør. Det kan være noget sværere at sikre sig dette, når man er afsted på en tur i byen.

Disclaimer