Du kan kombinere fodboldgolf og bondegårdsferie hos Nymarksminde

Når man skal planlægge en ferie, så er det ofte den mest bøvlede del af processen omkring at komme afsted. Det er nemlig ikke alle der kan tage til takke med, at man bare sidder på et hotel eller ved en pool en hel dag. Der skal altså ske noget, så det ikke bliver kedeligt. Så handler det nemlig om, at man skal ud og finde en masse information omkring hvad der sker i lokalområdet. Og ud af alt det materiale man sår har fundet, så er det ofte kun en brøkdel man egentlig kan bruge, fordi man skal have hele familien med og der er selvfølgelig forskellige behov man skal tage højde for. Det er altså ikke nemt at planlægge sådan en ferie, men så er du heldig, for du kan kombinere fodboldgolf og bondegårdsferie hos Nymarksminde. Det lyder måske en smule mærkeligt, men du kan altså få en skøn ferie hvor du kombinerer noget nyt og spændende inden for sportens verden, som kan give utallige timer underholdning, med en alternativ ferie, hvor man ikke bare ligger på stranden hele dagen. Så er planlægningen ordnet for dig og nu er der kun tilbage at pakke bilen og tage af sted. Så nemt er det!

Få en speciel sportslig oplevelse, for du kan kombinere fodboldgolf og bondegårdsferie hos Nymarksminde

En (ud af to!) af de fede ting ved at du kan kombinere fodboldgolf og bondegårdsferie hos Nymarksminde er, at du kan spille fodboldgolf. Hvis ikke du har prøvet det før, så kommer du til at have det fantastisk sjovt og more dig uendeligt meget. Fodboldgolf er faktisk ikke så svært at gennemskue. Det er golf… med en fodbold. Du bruger dine fødder som kølle og så prøver du ellers at få en hole-in-one så godt som du nu engang kan. Det er en sport der ikke har været i Danmark i så lang tid, man de vi ikke er bange for at prøve nogle lidt anderledes ting, så har vi selvfølgelig kastet os over denne nye sportsgren og der er faktisk adskillige baner til denne slags golf rundt omkring i Danmark. Det er en sport der kun vokser sig større og større og får flere og flere tilhængere, så det kan endda være, at du får dig en ny hobby efter sådan en ferie.

Prøv noget nyt med at du kan kombinere fodboldgolf og bondegårdsferie hos Nymarksminde

Den anden del af denne fantastiske pakke er bondegårdsferien. Det lyder måske lidt mærkeligt at kombinere de to, men en ferie på en rigtig gård hos arbejdende landmænd kan være en utrolig spændende og sjov oplevelse. Der er ofte utrolig meget frihed på sådan en gård, hvilket ikke er noget man ser på mange arbejdspladser, så hvis du gerne vil prøve noget alternativ, så skal du da tage til Nymarksminde og få dig en omgang fodboldgolf, hvorefter der sikkert er kaffetid på bondegården. Det kommer til at være en ferie fyldt af nye og spændende oplevelser hver evig eneste dag.

 

Disclaimer